ЗА НАС

Колорит Прес ООД е печатница с дългогодишен опит в разработването на проекти и отпечатване на кутии, етикети, плакати, опаковки и др. Печатният процес и свързаните с него спомагателни операции, като всеки специфичен занаят, изискват богат опит и познания, които се придобиват с дългогодишна практика и постоянен интерес към овладяване на нови територии в сложния свят на печатното изкуство.

След повече от осемнадесет години работа в областта на полиграфията, специализация в пълноцветния печат, топъл и релефен печат, UV лакиране, каширане върху микровелпапе и картон, студен ламинат, щанцоване и лепене, Колорит прес ООД споделя постигнатото и стремежът ни да продължим напред, обновявайки и разширявайки нашите познания и дейност.

Колорит прес ООД разполага с отличен дизайнерски екип и специалисти по предпечатна подготовка. Характерен е затвореният цикъл на процеса, от създаване на изделието като идея, разработването и подготовката на предпечата, преминаване през отделните етапи на производство до финализирането му като готов краен продукт. Цялото технологично оборудване и всички спомагателни звена гарантират производствена гъвкавост и високо качество на продукцията.

Екип:

Печатница Колорит Прес разполага с професионален екип от оператори на печатни машини, гилотини, лепачни машини и довършителни работи. Дългогодишната им обща работа е довела до екипен дух и добро сработване по време на производството.

Колорит прес ООД има отличен дизайнерски екип и специалисти по предпечатна подготовка. Характерен е затвореният цикъл на процеса, от създаване на изделието като идея, разработването и подготовката на предпечата, преминаване през отделните етапи на производство до финализирането му като готов краен продукт. Цялото технологично оборудване и всички спомагателни звена гарантират производствена гъвкавост и високо качество на продукцията.